Τα ζώδια που είναι ηφαίστειο και αυτά που είναι ...μάπα στο κρεβάτι!


Τα ζώδια που είναι ηφαίστειο και αυτά που είναι ...μάπα στο κρεβάτι! 

Είναι κοινά παραδεκτό, ότι το ωροσκόπιο και τ’ άστρα, μαρτυρούν κάποια βασικά χαρακτηριστικά, για τα άτομα που ανήκουν σε κάθε ένα απ’ αυτά. Είναι γνωρίσματα που είτε αφορούν την εξωτερική μας εικόνα και εμφάνιση, είτε αφορούν τον ψυχισμό μας και τα συναισθηματικά μας γνωρίσματα.

Από την άλλη, το $εξ είναι βασικός παράγοντας στην καλλιέργεια μιας σχέσεις και κάποιες φορές βασική αιτία για την κακή της εξέλιξη. Δεν είναι λίγες οι φορές, που ο αρχικός μας ενθουσιασμός μας οδηγεί σε λάθος επιλογές κι όταν το σκίρτημα του πρώτου έρωτα παραμεριστεί από την καθημερινότητα και την ρουτίνα, συνειδητοποιούμε ότι ίσως θα έπρεπε να έχουμε κάνει μια άλλη επιλογή.

Ίσως αναρωτιέστε, αν το άστρο σας είναι σημαντικό στην $εξουαλικότητά σας. Ναι λοιπόν, κάθε άστρο έχει ιδιαίτερη και διαφορετική $εξουαλική έκφραση.
Φυσικά στη ζωή δεν μπορείς να προχωράς με συνταγές και προδιαγραφές και οι σχέσεις δεν μπορούν να χτίζονται με υπολογισμούς. Μπορείς όμως στην άκρη του μυαλού να κρατάς κάποια δεδομένα και να εύχεσαι το αναμενόμενο... αποτέλεσμα

ΚΡΙΟΣ : 

Γυναίκα:   Το $εξ είναι σαν σπορ για αυτήν την γυναίκα. Είναι μια άσκηση για να αποφορτίσει την δύναμη της. Δίνει προτεραιότητα στο $εξ. Της αρέσει να παίζει ενεργό ρόλο και να διοικεί τον παρτενέρ της. Δεν έχει κανένα πρόβλημα ντροπής. Γι' αυτό δεν επιδιώκει και την ρομαντικη ατμόσφαιρα. Προτιμά να κάνει έρωτα την ημέρα.

Άντρας:    Αυτός, μπορεί να κάνει έρωτα πάντα, παντού και σε κάθε περίπτωση. Κι αυτός, όπως και η γυναίκα Κριός,  θεωρεί ότι το $εξ είναι ένα σπορ. Αν και συμπεριφέρεται λίγο εγωιστικά, του αρέσει να ικανοποιεί την γυναίκα του. Δεν τον ενδιαφέρουν τα ερωτικά παιχνίδια, αλλά φτάνει στο τέλος αργά και μπορεί να κάνει έρωτα εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γυναίκα:    Το $εξ μοιάζει με ένα φαγητό που τρώγεται σε ένα κομψό εστιατόριο. Μια ωραία κρεβατοκάμαρα, πολυτελές ξενοδοχείο και η σαμπάνια, την ξεσηκώνουν. Προτείνει κάνοντας έρωτα τις κλασσικές θέσεις. Δεν της αρέσει να βιάζεται. Θέλει να κάνει – την ώρα που κάνει $εξ -ότι θέλει. Ενστερνίζεται την καινοτομία με τον καιρό. Θέλει να απολαύσει κάθε γούστο στον κόσμο.

Άντρας:     Αυτός, κάνει $εξ για να τεκνοποιήσει. Μισεί τις ανούσιες, βιαστικές νυχτερινές σχέσεις. Προτιμάει τις κλασικές θέσεις όπως και η γυναίκα Ταύρος. Ζητάει από την γυναίκα του, να τον χαϊδεύει και να τον αγαπάει. Τότε κι αυτός με την σειρά του, είναι σαν ένα μεγάλο μωρό. Ερεθίζεται αργά, αλλά όταν ερεθιστεί μια φορά, μπορεί να κάνει $εξ πολλές ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γυναίκα:    Αν και αυτή η γυναίκα είναι έξυπνη, δεν χρησιμοποιεί το μυαλό της. Πολλές φορές χρειάζεται να κάνει $εξ για να ηρεμήσει τον εαυτό της. Θέλει να κάνει $εξ γελώντας και μιλώντας. Της αρέσει να μιλάει προκλητικά με τον παρτενέρ της. Δεν της αρέσει ο ρομαντισμός. Μπορεί να θέλει να κάνει $εξ μετά από την διασκέδαση. Ο ίδιος παρτενέρ, ο ίδιος χώρος και οι ίδιες στάσεις, δεν είναι το καλύτερο, για αυτήν την γυναίκα.

Άντρας:    Του αρέσουν οι αλλαγές. Αλλάζει την παρτενέρ του συνέχεια. Αυτή του η συνήθεια μερικές φορές μπορεί να τον κάνει να μην έχει όρεξη να κάνει και $εξ με την ίδια την γυναίκα του. Το $εξ είναι απλά ένα παιχνίδι γι' αυτόν. Γι' αυτό, ξέρει τα ερωτικά παιχνίδια. Οι διαφορετικοί χώροι και στάσεις,  είναι ανυποχώρητα κομμάτια για την ζωή του. Κάπου – κάπου, αλλά δύσκολα ελέγχει τον εαυτό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γυναίκα:  Για την γυναίκα το $εξ είναι μια φυσιολογική πράξη. Αισθάνεται την γονιμότητά της κάνοντας $εξ. Καμία φορά είναι παθητική και καμία φορά είναι χαριτωμένα και μιμητική. Ένα μεγάλο και μαλακό κρεβάτι, το τζάκι και ένα γεμάτο τραπέζι με φαγητά, φέρνουν στο μυαλό της το $εξ. Της αρέσει να αγαπιέται, να χαϊδεύεται και να φιλιέται.

Άντρας:   Αυτός θα νιώσει τον εαυτό του για το $εξ αν εσείς του μαγειρέψτε και τον αγαλλιάσετε. Είναι αισθηματικός και θέλει να κάνει $εξ με την αγαπημένη του γυναίκα. Αλλιώς αισθάνεται ανεπάρκεια και ανασφάλεια. Ο χώρος είναι σημαντικός για αυτόν. Νιώθει σαν ένα λιοντάρι, στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του. Οι ξένοι και άγνωστοι χώροι δεν του αρέσουν.

ΛΕΩΝ

Γυναίκα:   Όταν έχει έναν σύντροφο, είναι ιδιαίτερα φλογερή. Θέλει να ακούσει από τον παρτενέρ της, ότι είναι όμορφη και ελκυστική γυναίκα. Της αρέσει να παίρνει πρωτοβουλία. Προτιμάει να κυβερνήσει τον παρτενέρ της. Αισθάνεται τον εαυτό της, όταν είναι σε πολυτελείς - μεγαλοπρεπείς χώρους. Περιμένει πρώτα ν’ ακούσει, για να είναι καλά... στο $εξ.

Άντρας:   Αυτός θέλει να δείξει την  δύναμή του κάνοντας έρωτα. Γι' αυτό δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος με μια τολμηρή γυναίκα. Του αρέσει να ακούει καλά λόγια γι’ αυτόν. Δεν του αρέσει  να κάνει $εξ συνέχεια. Όμως όταν αυτός πετυχαίνει στην δουλεία του, δείχνει την καλή του  επίδοση, κανόνας έρωτα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γυναίκα:  Είναι σχολαστική και στο $εξ, όπως πάντα είναι σχολαστική για όλα τα θέματα. Η υγιεινή της και του συντρόφου της είναι σημαντικό θέμα για αυτήν. Γι' αυτό, μπορεί να κάνει έρωτα στο μπάνιο. Στο συρτάρι της υπάρχουν πάρα πολύ καλά προφυλακτικά. Τα καθαρά σεντόνια μπορεί να της αρκέσουν για να ερεθιστεί. Καταλαβαίνει άμεσα τα «γούστα» του παρτενέρ της, αλλά περιμένει το ενδιαφέρον πρώτα απ’ αυτόν.

Άντρας:  Η υγιεινή είναι σημαντικός παράγων και γι' αυτόν. Του αρέσουν οι διαφορετικές στάσεις. Κάπου - κάπου δυσκολεύεται να νιώσει τα αισθήματά του κάνοντας έρωτα. Όταν δεν ψάχνει το τέλειο, θα απολαύει από το $εξ. Πολλές φορές μπορεί να επικρίνει τον παρτενέρ του.

ΖΥΓΟΣ 

Γυναίκα:   Αυτή ψάχνει την αρμονία στο $εξ. Θέλει να κάνει $εξ στον ίδιο χώρο, με τον ίδιο παρτενέρ και στην ίδια στάση. Αλλιώς η $εξουαλική της ζωή μπορεί να είναι ένας εφιάλτης. Το $εξ πρέπει να είναι αποτέλεσμα αίσθησης. Μισεί τις πορνογραφικές εικόνες, ενδιαφέρεται για τον ερωτισμό. Θέλει να έχει έναν μετρημένο $εξουαλικά άντρα.

Άντρας:   Αυτός θέλεί να απολαμβάνει το $εξ με μια όμορφη γυναίκα. Αλλιώς προτιμάει να κάνει $εξ στο σκοτάδι. Κάπου - κάπου μπορεί να χάσει την ειλικρίνειά του, μπορεί να είναι επιφανειακός. Γενικά είναι χαριτωμένος και ειλικρινής. Η αρμονία είναι σημαντική γι' αυτόν. Σκέφτεται ότι όλα τα πράγματα πρέπει να είναι στον καιρό τους, γι' αυτό και δεν του αρέσει η γυναίκα να θέλει να κάνει $εξ, σε ακατάλληλο γι’ αυτόν καιρό. Μπορεί μερικές φορές να γίνεται και νάρκισσος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γυναίκα:   Αυτή είναι μια μοιραία γυναίκα. Μπορεί να ερεθίσει τον παρτενέρ της εύκολα. Αυτή η περίπτωση είναι φυσιολογικό ταλέντο, το $εξ είναι μια απολαυστική δουλεία, ανεξάρτητα από τον καιρό, την ηλικία και την περίπτωση. Δεν ξέρει την έννοια «ταμπού». Μπορεί να κάνει  έρωτα είτε με τον αγαπημένο είτε τον εχθρό άντρα. Την ενθουσιάζουν τα αρνητικά αισθήματα και μπορεί να  θέλει να κάνει $εξ ακόμα και για ν’ αντεκδικηθεί τον παρτενέρ της. Θα δείξει τότε την χειρότερη επίδοση.

Άντρας:    Το $εξ είναι το σημαντικότερο θέμα στην ζωή του. Μπορεί να ζήσει πεινασμένα αλλά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον ερωτά. Του αρέσει να τον επιλέγει η μοιραία γυναίκα και αυτός δεν ξέρει τι είναι ταμπού για το $εξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γυναίκα: Της αρέσει το $εξ και γι’ αυτό το διασκεδάζει. Καμία φορά μόνη, ακολουθώντας διασκεδαστικές φαντασιώσεις της. Μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στον παρτενέρ της. Θέλει να δοκιμάσει διαφορετικές μεθόδους κάνοντας $εξ. Το $εξ είναι για αυτήν, όπως να ανακαλύπτεις διάφορες χώρες. Γι' αυτό κι αυτή μπορεί να αλλάξει τον παρτενέρ της συχνά. Μπορεί να μιλήσει πολλές ώρες για το $εξ.

Άντρας: Η $εξουαλική ζωή του γεμίζει με ατελείωτες περιπέτειες. Του αρέσει να κάνει $εξ παντού και πάντα. Τον ενδιαφέρει να μοιράζεται ερωτικές στιγμές με την σύντροφό του, ακολουθώντας διαρκώς διαφορετικές στάσεις και μεθόδους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γυναίκα:   Θέλει να κάνει σίγουρο $εξ. Αν αυτή δεν εμπιστεύεται έναν άντρα, δεν μπορεί να το... κάνει μ' αυτόν. Κρατάει την προσωπικότητά της. Φαίνεται κρύα και κρατάει σε απόσταση στους άλλους ανθρώπους αλλά γνωρίζοντας τους ανθρώπους, αλλάζει και γίνεται χαριτωμένη και ελκυστική. Στην αρχή, έχει ταμπού με τον νέο της σύντροφο, αλλά στην πορεία όλα αυτά τα ξεχνάει.

Άντρας:  Φαίνεται κρύος. Δεν ικανοποιείται εύκολο. Δεν του αρέσει μια πρόσκαιρη σχέση. Το $εξ είναι σοβαρό γι' αυτόν. Υποβάλλεται σε πολλές θυσίες για τον παρτενέρ του. Είναι ευσυνείδητος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γυναίκα:   Αυτή είναι ανεξάρτητη. Ενδιαφέρεται ακόμα και για μια σχέση μιας βραδιάς. Ο γάμος μειώνει το ενδιαφέρον της στο $εξ. Περιμένει από τον σύντροφό της να την χαϊδέψει. Μισεί την μονοτονία και τις κλασικές στάσεις. Δεν μπορεί να είναι με έναν ζηλιάρη άντρα. Αυτή, είναι δημιουργική. Αιφνιδιάζει τον παρτενέρ της. Το $εξ είναι μια ελευθέρια γι' αυτήν.

Άντρας:  Το $εξ είναι αυτό που έρχεται μετά από την φίλια. Μπορεί να το σκεφτεί με την γυναίκα που είναι και φίλη του. Το $εξ δεν είναι σημαντικό στην ζωή του. Όταν αυτός θέλει να κάνει $εξ, μπορεί να το κάνει. Ο ρομαντισμός δεν είναι σημαντικός γι' αυτόν. Ενδιαφέρεται για τις ερωτικές ταινίες και φωτογραφίες. 

ΙΧΘΕΙΣ 

Γυναίκα:  Αυτή, είναι ρομαντική γυναίκα. Γι' αυτό πριν πρέπει να είναι ερωτευμένη. Το $εξ είναι μια εξαιρετική πράξη γι’ αυτήν. Της αρέσει να χαϊδεύεται και να φιλιέται. Θέλει να κάνει έρωτα στην θάλασσα και στο μπάνιο.

Άντρες:   Αυτός εντυπωσιάζεται ξαφνικά. Μ' αυτήν την αιτία μπορεί ν’ αλλάξει εύκολα την παρτενέρ του. Το $εξ μοιάζει με ένα κύμα γι' αυτόν. Είναι ρομαντικός. Τον ερεθίζουν ένα φαγητό, ένα τραγούδι. Μόλις πιει ένα ποτό, το $εξ έρχεται στο μυαλό του.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου